Sesongen 2016 info for Havpadlerne

God påske J

Vil med dette ønske alle i Njørd God påske.

Under følger litt info til havpadlerne i Njørd.
Teknke å komme med litt info iforkant av sessongen 2016
Etter vinterferien så vil der bli Tirsdagspadling med en ansvarlig fra Njørd på hver trening, denne har ansvar for å informere og vise hvor ting og båter er samt å være med bakerste gruppe av padlere.
De som ønsker å padle langt og fort på tirsdager gjør selfølgelig det, mens de som følger turleder holder seg i nærheten av denne.
Og er det noen som skal ut å padle i påsken så husk å kle dere etter temperaturen i vannet, er og mørkt om kvelden så husk lys!

Utstyr:
Vi har 8 klubbkajakker med åre og spruttrekk, dette skal henge klart nede i nøstet der klubbåtene ligger.
Klubbåtene er gule og er merket med et Grønt klistremerke.
Klubbåtene er til låns alle dager ved padling fra nøstet, det er ikke lov å ta båtene med på bil.
På organiserte turer er det selfølgelig lov å ta med klubbåter.
Vi har tørrdrakter i klubben men de er forbeholdt kursbruk.

Se forøvrig sikkerhetsreglene våres.

Aktiviteter og opplæring:
Vi har en god base med aktivitetsledere i klubben men ønsker å legge til rette for videre kompetanseutvikling av alle.
Er det noen som ønsker å utdanne seg til aktivitetsledere så les på NPFs sider og gi beskjed til Bernt så kan vi hjelpe til med trening.
Vi kommer og til å ha redningstrening som en av de første aktivitetene nå over påske.
Dette for å kunne trene på å hjelpe hvis padlekompisen din skulle være uheldig å gå rundt.
samt å bli en tryggere padler, oppfordrer alle til å komme på dette.
Ang kurs så ønsker vi at behov meldes inn til bernt.solheim@gmail.com så setter vi opp de kursene som det er behov for.
Det er og noen ledige plasser på siste bassengtreningen som er den 3April i Åstveithallen.

Turer:
Her trenger vi litt hjelp av resten av deg, undertegnede er mest glad i turer der vannet er i bevegelse og da bærer ofte turene preg av det J
Så hvis det er noen som vil være med å lage turer som har mere «tur» enn bølger og strøm så får vi litt variasjon også. Ikke vær redd for å komme med forslag, det er kjekt å arrangere også J

Resursgruppen:
Vi har i flere år hatt en resursgruppe, der vi diskuterer turer, kurs, regler osv.
De som er i resursgruppen nå er: Morten Husa, Agnete Hansen, Margrethe Stinesen, Kerstin Henneberg, Kristin L Berge, Torbjørn Lundhaug, Ronny Smistad, Steinar Vagstad, Torill Refsdal Aase, Agathe Børhaug, Frithjof Fosse og Bernt Solheim.
De som er med her er kursholdere og de som ønsker å gjøre litt ekstra for klubben.
Bernt er leder for denne gruppen og Kristin er og valgt inn i styret i Njørd for 2016.

Vi trenger bidragsytere til å lage turer og aktiviteter så hvis du vil være med å hjelpe så gi en lyd.
Er det noen som er flinke med Web så trenger vi sårt hjelp med hjemmesiden vår og.

Innformasjon:
Enkleste kanalen å bruke for å arrangere turer er via Faceboken.
Nettsiden blir brukt til betaling og arrangemanger som høstturen.
Ellers vil vanlige turer bli annonsert på FB.
OBS husk å huk av at du vil ha varsler på Njørds FB side så får du med deg alt fremover

Påskehilsen
Havpadlegruppen i Njørd