Tirsdagspadling info hav

Vi har fast Tirsdagspadling vår sommer høst. Der vil da være en ansvarlig turleder på disse padlingene.

Tirsdagspadling i Njørd HAV

Vi har fast Tirsdagspadling vår sommer høst.
Der vil da være en ansvarlig turleder på disse padlingene.

Deltagers plikter under Tirsdagspadling:
For at dette skal kunne gjennomføres på eg god måte trenger vi og hjelp av deg som er deltager på Tirsdagene.
Padlingen starter klokken 1800 presis, så skal du være med på den organiserte delen må du være klar i kajakken på sjøen klokken 1800
I klubben er det 8 klubbåter med åre og spruttrekk til låns, disse befinner seg i Nøstet nede på kaien helt til Høyre.
Der er og vester som kan lånes.

Viktigt at du er kledd for turen, turens lengde blir lagt opp etter de som er med.
Så det kan være smart å ha med en drikkeflaske og noe å spise hvis du blir fort sulten.
Ditt største annsvar på turen er å gi beskjed til turleder om ditt eget nivå og om det er noe spesielt vi trenger å vite, husk gi beskjed hvis du blir sliten eller trøtt.
Under turen så skal du som deltager holde deg max 200meter fra turleder!
Vi skal ha det kjekt på tur så er det noe du kan bidra med så gjør det J
Men husk at Turleder er den som bestemmer, så ikke diskuter turleders avgjørelser.
Hvis du ønsker å padle alene eller vil forlate den organiserte delen så MÅ du gi beskjed til Turleder.
Tirsdagspadlingene skal være et sted der vi utveksler erfaringer og har det kjekt med fokus på å utvikle seg som padler, dette gjelder for turleder og deltagere J

Turleders plikter under Tirsdagspadling:
Være på plass i klubben ca 1730 for å låse opp og hjelpe nye og vise hvor utstyr er.
Være klar på vannet 1800, ta en liten samling og sjekke nivå og tur ønsker.
Ha oversikt over hvor mange som er med, er det mange utpeke noen som kan hjelpe til underveis.
Viktig å sjekke værvarsel ved mye vind må turen legges til områder der du er 100% sikker på at du har god kapasitet til å kunne hjelpe de andre deltagerne.
Turleder skal beherske sleping og kameratreddning.
Utstyr som SKAL medbringes på enhver Tirsdagspadling er:
Telefon i vanntett holder.
Slepeline
Førstehjelpsutstyr.
Dette utstyret henger i nøstet ved klubbkajakkene, husk å heng det opp etter bruk!

Har du lyst til å være turleder så gi en lyd til bernt.solheim@gmail.com eller til den som er annsvarlig på padlingen.