Opplev Fanafjorden i kajakk 30. april!

Da er sommersesongen offisielt startet, og vi drar i gang med sesongens første dagstur. Vi padler fra Mildevågen, vi Bjelkarøy, Buarøy, Lerøy og tilbake. Lunsjen tar vi sannsynligvis på Buarøy. (Turen er beskrevet på side 38-39 i boken til Torill)

Dette er en forholdsvis enkel tur, som burde passe for alle. Vi beregner oss god tid, og tar sikte på å være tilbake i Eidsvåg til kl. 17.00. Hvis det blåser for mye, er plan B en tur rundt Mildehalvøyen.

Oppmøte i Njørd kl. 09.45 eller i Mildevågen kl. 10.45. Klar på vannet kl. 11.00. Klubbkajakker kan benyttes.

Turledere er Morten og Margrethe