Copenhagen Spring Regatta 2017

God innsats fra Njørd-padlerne! Helgen 29.-30. april var det duket for årets første konkurranse, Spring Regatta i København.

Copenhagen Spring Regatta 2017

God innsats fra Njørd-padlerne!

Helgen  29.-30. april var det duket for årets første konkurranse,  Spring Regatta i København. Hele 54 klubber var  representert og 434 påmeldte utøvere. Deriblant 5 Njørdpadlere. Linn Sofie Toppe, Julianne Heggren Halvorsen, Martin Schmidt, Kristoffer Mjelstad og LasseLotsberg.  Alle er klare til å igjen kjenne på hvordan det er å konkurrere.

,

Martin og Kristoffer på Fjordline med bil fra Hertz.

Etter en lang vinter er det nå duket for å se om vinterens trening gir resultater.  Første utøvere ut var Martin og Kristoffer (begge i ungdomsklassen) som kjørte K1 1000 meter. En helt ny distanse for guttene, men begge kvalifiserte seg videre og var ganske fornøyd. Deretter var det duket for juniorpadlere (Linn Sofie, Julianne og Lasse)  Her ble det kamp om plassene på 1000 meteren, men Njørdingene kjørte på og kom seg videre til semifinaler.  På 500 og 200 var det beinhardt og en kamp ingen ville tape, men en Njørding gir seg aldri. Det lover godt for 2017-sesongen.

Njørd-padlerne gjorde også bra i lagbåt. I K2 var Martin og Kristoffer strålende fornøyd etter en 4.  plass, der kun hundredelene skilte de forskjellige båtene etter 1000 meter.

Linn Sofie og Elisabeth Bjørgan, Strand KK knallet til med flott 4. plass i K-1000m, men dessverre ble de disket grunnet for 700g for lett kajakk.

På K2 200 kjørte Julianne og Elise Erland (Tysvær ) inn til en flott 6 plass. Linn og Ella Jones (Strand) tok en 7. plass i et sterkt heat på K2 500. Det samme gjorde og Lasse og Trym Landeråen (Laksevåg) på deres 500.

Alt i alt var det en flott og lærerik helg for Njørdpadlerne. Mye god løpserfaring som vil bli tatt i bruk når sesongen starter her hjemme i Norge om vel to uker.

Nå er det siste ”finish” på teknikk og fart før det virkelig gjelder og det skal kjempes om plasser på både ungdomslandslag og juniorlandslag. Og vi håper på å få se Njørdpadlere i Nordisk, EM og VM til sommeren.