Eidsvågrunden vel blåst!

Med god stemning, godt padleføre og vel 50 kajakker av varierende typer utstyrt med svært ivrige motorer, Se vedlegg for resultatliste 2017.

Eidsvågrunden vel blåst!

Nils Henrik Andersen sitt bilde.

53 padlere i samlet tropp inn Eidsvågen.

Torill Refsdal Aase sitt bilde.

God steming før start! Gudmund Trætteberg fra Fana KK.

Torill Refsdal Aase sitt bilde.

Bilde: Gunnar Hole padler Eidsvågrunden for første gang!

Torill Refsdal Aase sitt bilde.

Bilde: Steinar Mørch og klubbleder Einar Drægebø måler krefter utenfor Våganeset!

Med god stemning, godt padleføre og vel 50 kajakker av varierende typer utstyrt med svært ivrige motorer, ble Eidsvågrunden knirkefritt avviklet lørdag 13. mai. Det ble mange kilometer effektiv padling totalt, og de som ville ha en rolig tur, koste seg gjennom den fine traséen.

Torill Refsdal Aase sitt bilde.

Bilde: Team Sekkingstadosen Padlekubb gir seg aldri!

Stevnet er det første som arrangeres i Bergen for sesongen, og mange skarpe konkurransepadlere stilte med nypusset åre og båt klar for å spurte seg gjennom løypen. Godt følge hadde de av ”veteraner” og menn og damer i surfski-klassen. Så kom mosjonsgjengen i ulike farkoster og bet ifra seg, før en sterk gruppe hverdagspadlere i tyngre havkajakker dro nytte av vinterens jevne trening og fikk presset muskulaturen litt mer enn på vanlige padlinger. Til slutt kom baktroppen i selskap med dem som ville se Eidsvågbukten i vårstas og felles for alle: Høyt adrenalin og godt humør over egen tur og et veldreiet arrangement.

Torill Refsdal Aase sitt bilde.

Bilde: Firergruppe i tet, med Morten Ivarsen i front, Ola Nordtveit, Kristoffer Mjelstad og Arnt Aarsland følger tett på.

Njørd Ro- og kajakklubb er opptatt av å ha et miljø der flattvannspadlerne, ungdommene, og turpadlerne møtes. Klubben er også interessert i kontakt på tvers av miljøer og klubber, og bl.a. på Eidsvågrunden kommer det deltakere fra andre klubber. Slikt hever trivselen.

Nils Henrik Andersen sitt bilde.

Bilde:Morten Ivarsen vinner av Eidsvårunden 2017 i munter passiar med BTs Knut Langeland.

Vel i mål får er det dusj og tørre klær, kaffe, kaker, grillmat og brus før premieutdeling; i hver klasse, og premier som trekkes på startnummer. Hovedpremien, en flott glassfiberkajakk gitt av Aktiv AS, ble vunnet av Hallvard Torp, en kjent og aktiv kar i padlemiljøet og gjør stor innsats for padlingen. Vel unt!

Torill Refsdal Aase sitt bilde.

Et år til neste gang; datoen blir snart bestemt og Njørd inviterer allerede nå til dyst og moro i 2018. I mellomtiden; organisert tirsdagspadling frem til sommeren og etter ferien til langt utover høsten, og lengre turer innimellom!

Torill Refsdal Aase sitt bilde.

Nina fornøyd etter å ha gjennomført Eidsvågrunden med stil!