NM gull til Kristoffer Mjelstad

NM på Årungen med gull, sølv og bronse til Njørd

Lørdagens NM ble en flott dag for Njørd med flere topp resultater. Ikke uventet stakk Kristoffer Mjelstad av med gullet på 1000m og 200m i U18. Klubbkamerat Martin Schmidt tok fjerde plass på 1000m med ny personlig rekord.

Med bronsemedalje på dagens 200m tok Lasse Lotsberg sin første NM medalje i herrer senior, kun 7 hundredeler fra gullet! Harald Ivarsen fra Fana tok gull med Hakeem Teland på sølvplassen i ett meget jevnt løp. Lasse har levert topp resultater på sprint distansen gjennom hele sesongen og dagens 3.plass viser stabilitet på distansen. Dette lover bra for kommende år!

I gutter 14 dominerer Njørd med fantastiske resultater på 200m. Gull til Simen Titland Straume og sølv til Thomas Schmidt!

Frida Solheim Hansen og Kathinka Mørner leverte også strålende innsats med 5. og 6. plass, U18 damer 1000m.
Klubben gratulerer de aktive med flotte prestasjoner så langt i NM.