Njørd nærmer seg toppen

NorgesCup for lag: Njørd nr 5.

2019 sesongen viser at Njørd er på offensiven og har levert flotte resultater på 6 ulike NC stevner. Ser vi bak sammenlagt resultatene må vi nevne følgende:

Senior herrer:
Lasse Lotsberg nr 6 sammenlagt. I årets sesongen fikk han med seg to bronsemedaljer i Nordisk, NM bronse, samt personlig forbedring på 200m og 500m.
Lasse har tatt det vanskelige steget fra junior til senior i år, med pallplassering på samtlige Norges Cup gjennom sesongen har det absolutt gått riktig vei. Vi gratulerer!

U18H:
Kristoffer Mjelstad nr 1 og Martin Schmidt nr 4.
Kristoffer har vært suveren gjennom hele sesongen i sin årsklasse. Årsbeste så langt er sølv i Nordisk Mesterskap, sølv i WC maraton i Sandvika og NM bronse med Lasse Lotsberg i herrer senior.
I lagbåt NM gjorde Kristoffer og Martin rent bord og vant alle distanser.
Sesongen er ikke helt over for Kristoffer, 17. oktober padler han sitt viktigste løp så langt i karrieren: VM i Kina. Lykke til!

U18D
Frida S Hansen og Kathinka Mørner, henholdsvis 5 og 6 sammenlagt, sesongbeste et to bronsemedaljer i lagbåt NM.

G16: Erlend Festø nr 31, personlig forbedring på både 200m og 500m.

G14
Thomas Schmidt nr 2, Simen Titland nr 4, Ludvig Stinessen nr 14, Andreas Ringheim nr 22
Alle Njørd G14 padlerne har gjennom året forbedret sine personlige resultater.
Årets øyeblikk for Thomas og Simen er NM gull i K4 U18 200m!